Libelle leest voor

Er was eens… een boekeninzamelactie van Libelle voor kinderen die weinig toegang hebben tot boeken. Je brengt ze binnen op de Winterfair én geniet er van enkele leuke voorleessessies.

 

DIETER COPPENS
Ambassadeur van onze boekenactie Dieter Coppens maakt de resultaten bekend van onze actie én komt voorlezen op zondag om 15 uur.

 

KRISTEL VERBEKE
Als klein meisje kon Kristel Verbeke úren aan een stuk zitten lezen. En die passie is blijven hangen, want dit najaar kwam haar eerste boek ‘Alles Kids!’ uit. Een boek met verhalen van en voor kinderen. Luister je mee? – Zaterdag om 10.30 uur.

 

WONDERWEEKEND
Kim Crabeels geeft je al een voorsmaakje van WonderWeekend 2019 met een heuse ‘voorleesshow’ rond haar nieuwe boek ‘De meest eenzame walvis ter wereld’. – Zaterdag om 11.30 uur

 

ROSEMARIE DE VOS
Kinderauteur en illustratrice Rosemarie De Vos komt voorlezen, vertellen hoe een boek tot stand komt en als afsluiter zet ze de fantasie van het publiek op papier. – Zaterdag om 14.30 uur

 

KAATJE
Ketnetheldin Kaatje komt op onze Winterfair voorlezen uit haar grote verhalenboek. Daarna kan iedereen op de foto met haar. – Zondag om 10.30 en 11.30 uur.