Info & Contact

De Libelle Winterfair praktisch:
21 • 22 • 23 • 24 • 25 november
van 10 tot 18 uur
in de Nekkerhal in Mechelen
.

 

Libelle Winterfair 2018, moeten we dit evenement nog voorstellen? 

De Libelle Winterfair is een van de grootste winterfeesten van België. Het is een jaarlijks evenement dat in 2018 voor de negende keer plaatsvindt. Libelle Winterfair 2018, dat is rondkuieren langs meer dan 200 winkeltjes, deelnemen aan gratis workshops en inspiratie opdoen in het kooktheater. Voor ieder wat wils en gegarandeerd een leuke dag!

Op de Libelle Winterfair 2018 kan je niet alleen gezellig rondkuieren, je kunt er ook deelnemen aan onze gratis workshops. Leer je haar feestelijk opsteken, leg je goede voornemens vast in een bullet journal of maak de mooiste cadeaulabels voor aan de pakjes dit jaar.

Wanneer je het workshoppen beu bent, kun je altijd langskomen op ons Libelle Kerstmisplein, even bijkomen in de rustzone of je vergapen aan onze tien meter hoge wensboom !

Nog geen inspiratie voor je kerstdiner? Geef je ogen dan de kost in ons eigen Libelle Kooktheater. Elke dag geeft onze Libelle-chef Ilse D’hooge het beste van zichzelf om heerlijke gerechten op tafel te toveren. Ook andere gastchefs zullen van de partij zijn. En bij deze leuke kookshows mag er natuurlijk ook… geproefd worden!

En natuurlijk shoppen, shoppen, shoppen!

Koop je tickets vanaf 1 oktober 2018, hier of in de e5-winkel in je buurt!

Vragen?  Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen.