Partners

Met dank aan onze Libelle Winterfair 2018-partners:

 


De winter staat voor de deur en die belooft lekker gezellig te worden. Zeker als het van e5 afhangt. Onze nieuwe wintercollectie voor haar en hem is weelderig glamoureus. De e5-shop op de Winterfair is gehuld in een warm winters jasje. Spring dus zeker binnen en kom rustig shoppen in een sfeervolle setting. Onze medewerkers staan met de glimlach klaar om u te laten schitteren dankzij dat perfecte jurkje, die elegante broek, dat perfecte accessoire of … alles wat u op het lijf geschreven staat. U maakt onze mode mooi.

Naar de website >>Kaarsen associëren veel mensen met gezelligheid. En gezellig wordt het pas echt wanneer de dagen beginnen te korten. Op de Libelle Winterfair zal Spaas je laten zien hoe leuk het wordt met kaarsen in huis.  Op onze stand vind je onze nieuwste sfeerbrengers, bestaande uit geurkaarsen, rustiek kaarsen en prachtige accessoires. We zorgen nog voor een extra verrassing, kom dus zeker een kijkje nemen. Want uiteindelijk hebben we met Spaas maar 1 ambitie: een vleugje warmte toevoegen aan het leven van elke dag.

Naar de website >>Radio 2 Antwerpen geeft mee het startschot van onze Winterfair op woensdag 21 november. Je kunt de regionale middaguitzending tussen 12 en 13 uur live vanop de eerste rij volgen. Els Broekmans presenteert reportages, gezellige babbels en nieuws uit de provincie Antwerpen.

Naar de website >>Transformeer je KitchenAid keukenrobot in een multifunctioneel toestel dankzij de 15 toebehoren die passen op al onze modellen. Zin om verse pasta te maken? Of vandaag toch meer zin in courgettini? Ontdek zelf hoe simpel en leuk het is om lekker en gezonde gerechten op tafel te zetten.

Naar de website >>Bij AVA vind je alles om het te maken. Alles voor bureau en school, geboorte, feest, hobby, tafeldecoratie en papierwaren op elk moment in je leven! Ontdek en gebruik het AVA-assortiment meteen op de Winterfair tijdens een workshop aan de AVA-stand of tijdens de pakjesrace i.s.m. AVA op het Libelle-Kerstmisplein.

Naar de website >>


 


Op deze sfeervolle Kerstbeurs op zaterdag 1 & zondag 2 december 2018 met ruim 200 exposanten kan je o.a. terecht voor originele geschenkartikelen & deco, gastronomie en creativiteit rond het kerst-thema. Met tal van animatie voor kids & optredens van diverse artiesten. Naar de website >>


Bloomon

Bloomon

Less is more’ is de filosofie bij Bloomon. Elke bloem die het geluk heeft om in een bloomon-bos terecht te komen krijgt ademruimte zodat ze kan schitteren. Geen onnodig bladgroen, geen goedkope opvulling. Bloomon dat zijn stijlvolle, met de hand samengestelde boeketten. Aan je deur geleverd. Wanneer je maar wil.

Naar de website >>Een moderne keuken met kookeiland of een retro keuken? Een greeploze keuken of liever een landelijke keuken? Dovy realiseert al uw keukendromen! Zowel moderne witte keukens, design keukens of budgetkeuken, Dovy realiseert keukens op maat, voor elk wat wils en aan een scherpe prijs. Naar de website >>


 


CM doet veel voor jouw gezondheid. Bovendien houden we onze aansluitingskost klein en het voordelenpakket groot. Zo krijg je bijvoorbeeld per kind een mooie som terugbetaald op bijvoorbeeld sneeuwklassen, speelpleinen en jeugdkampen en  krijg je jaarlijks tot 50 euro terugbetaald op brillen en lenzen.  Bereken snel zelf wat je kan besparen als lid van CM.

Naar de website >>Mercy Ships is een internationale liefdadigheidsorganisatie die gratis medische hulp brengt naar de allerarmsten in Afrika. Daarvoor gebruikt het grootste private ziekenhuisschip ter wereld, de Africa Mercy, met aan boord meer dan 400 geëngageerde vrijwilligers die zelf hun reis en verblijf betalen.

Naar de website >>BERNINA is een Zwitserse naai- en borduurmachinefabrikant met een lange traditie. Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie dragen we hoog in het vaandel. Kom eens kijken op onze stand hoe je met BERNINA naaimachines al je kerstideeën snel en makkelijk kunt realiseren. Wil je graag kerstboomversieringen, een kerstdorpje in de sneeuw, cadeauzakjes of tafeldecoraties maken? Dankzij BERNINA gaat een hele naaiwereld voor je open!

Naar de website >>