Partners

Met dank aan onze Libelle Winterfair 2018-partners:

 

 

e5 Mode

e5 Mode

Glansrijke wintersfeer bij e5

De winter staat voor de deur en die belooft lekker gezellig te worden. Zeker als het van e5 afhangt. Onze nieuwe wintercollectie voor haar en hem is weelderig glamoureus. De e5-shop op de Winterfair is gehuld in een warm winters jasje. Spring dus zeker binnen en kom rustig shoppen in een sfeervolle setting. Onze medewerkers staan met de glimlach klaar om u te laten schitteren dankzij dat perfecte jurkje, die elegante broek, dat perfecte accessoire of … alles wat u op het lijf geschreven staat. U maakt onze mode mooi.

Naar de website >>


Spaas

Spaas

Kaarsen associëren veel mensen met gezelligheid. En gezellig wordt het pas echt wanneer de dagen beginnen te korten. Op de Libelle Winterfair zal Spaas je laten zien hoe leuk het wordt met kaarsen in huis.  Op onze stand vind je onze nieuwste sfeerbrengers, bestaande uit geurkaarsen, rustiek kaarsen en prachtige accessoires. We zorgen nog voor een extra verrassing, kom dus zeker een kijkje nemen. Want uiteindelijk hebben we met Spaas maar 1 ambitie: een vleugje warmte toevoegen aan het leven van elke dag.

Naar de website >>


Radio 2

Radio 2

Op woensdag 15 november om 12 uur wordt vanuit de Libelle winterfair het Radio 2 programma “middagpost” uitgezonden. Voor de gelegenheid zal er naast de regionale actualiteit veel aandacht gaan naar de winterfair.

Naar de website >>


Bernina

Bernina

BERNINA is een Zwitserse naai- en borduurmachinefabrikant met een lange traditie. Duurzaamheid, kwaliteit en innovatie dragen we hoog in het vaandel. Kom eens kijken op onze stand hoe je met BERNINA naaimachines al je kerstideeën snel en makkelijk kunt realiseren. Wil je graag kerstboomversieringen, een kerstdorpje in de sneeuw, cadeauzakjes of tafeldecoraties maken? Dankzij BERNINA gaat een hele naaiwereld voor je open!

Naar de website >>


Kerst Creatief Beurs

Kerst Creatief Beurs

Op deze sfeervolle Kerstbeurs op zaterdag 25 & zondag 26 november 2017 met ruim 200 exposanten kan je o.a. terecht voor originele geschenkartikelen & deco, gastronomie en creativiteit rond het kerst-thema. Met tal van animatie voor kids & optredens van diverse artiesten.

Naar de website >>