Info & Contact

De Libelle Winterfair praktisch:
15 • 16 • 17 • 18 • 19 november
van 10 tot 18 uur
in de Nekkerhal in Mechelen
.

 

Libelle Winterfair 2017, moeten we dit evenement nog voorstellen? 

De Libelle Winterfair 2017 is een van de grootste winterfeesten van België. Het is een jaarlijks evenement dat in 2017 voor de achtste keer plaatsvindt. Libelle Winterfair 2017, dat is rondkuieren langs meer dan 200 winkeltjes, deelnemen aan gratis workshops en inspiratie opdoen in het kooktheater. Voor ieder wat wils en gegarandeerd een leuke dag!

Op de Libelle Winterfair 2017 kan je niet alleen gezellig rondkuieren, je kunt er ook deelnemen aan onze gratis workshops. Zo kan je ondermeer zelf pralines maken, een prachtig bloemstuk samenstellen, professioneel je nagels leren lakken en nog veel meer.

Wanneer je het workshoppen beu bent, kun je altijd even langskomen op ons Libelle Ker(st)misplein of eens een kijkje gaan nemen in onze Libellestraat! Sfeer verzekerd!

Nog geen inspiratie voor je kerstdiner? Geef je ogen dan de kost in ons eigen Libelle Kooktheater. Elke dag geeft onze Libelle-chef Ilse D’hooge het beste van zichzelf om heerlijke gerechten op tafel te toveren. Ook andere gastchefs zullen van de partij zijn. En bij deze leuke kookshows mag er natuurlijk ook… geproefd worden!

En natuurlijk shoppen, shoppen, shoppen!

Koop hier je tickets of vanaf 1 oktober 2017 in de e5-winkel in je buurt!

Vragen?  Hier vind je een overzicht van de veelgestelde vragen.